Avocat dreptul muncii pentru firme

servicii de consultanta si asistenta pentru litigiile de munca

Se intampla deseori ca drepturile angajatorilor sa fie incalcate la locul de munca sau anumite situatii problematice sa fie create chiar de catre persoanele angajate. In vederea rezolvarii acestor situatii neplacute este necesar sa cunoasteti legislatia in vigoare si modul in care se poate aplica mai exact. Un avocat pentru dreptul muncii este persoana potrivita care va intelege problema si va stii cum sa te ajute sa o rezolvi.

Cabinetul nostru de avocatura din Bucuresti ofera servicii de consultanta, asistenta profesionala si reprezentare in instanta pentru toate litigiile ce tin de dreptul muncii. De asemenea, oferim si asistare si reprezentare firme in litigiile in care angajatii solicita drepturi salariale restante sau contesta decizii de sanctionare disciplinara sau de concediere.

servicii de consultanta si asistenta pentru litigiile de munca

De ce sa apelezi la noi pentru servicii de avocatura in dreptul muncii

Cabinetul nostru de avocatura are experienta in remedierea diferitelor situatii si litigii in tot ce tine de dreptul muncii. Ne dorim o colaborare cat mai avantajoasa pentru clientii nostri si astfel suntem receptivi la problemele lor si cautam cele mai bune solutii pentru ca problema lor sa fie rezolvata pe cale legala. In acest sens, garantam o comunicare constanta pentru a prezenta in timp real situatia dosarului pe care il avem in lucru. Serviciile oferite pentru dreptul muncii consta in: consultanta, asistenta si reprezentare, negociere si mediere pentru orice litigiu din campul muncii pentru companii.

Cand sa apelezi la un avocat pentru dreptul muncii

Atunci cand simti ca situatia scapa de sub control in firma ta si nu se gaseste o rezolvare pe cale amiabila in campul muncii este recomandat sa apelezi la un avocat pentru dreptul muncii. Avand in vedere cunostintele solide pe care le detine acesta in tot ce tine de litigiile de munca, este cea mai in masura persoana sa te ajute in rezolvarea problemelor pe cale legala, sigur si corect.

Cum poate ajuta un avocat de dreptul muncii angajatorii

Atunci cand drepturile tale ca si angajator iti sunt incalcate, nu trebuie sa ramai indiferent la ceea ce se intampla, ci trebuie sa actioneze tinand cont de legislatie. De cele mai multe ori angajatorii ale caror drepturi sunt incalcate nu apeleaza la ajutor specializat din necunostinta de cauza. Cu ce fel de servicii te poate ajuta un avocat pentru dreptul muncii:

 • Medierea divergentelor care pot aparea in relatiile cu angajatul
 • Asistenta pentru negocierea contractelor de munca
 • Litigii de munca precum incalcarea drepturilor de salariu, securitate, sanatate si protectia muncii, egalitate de sanse, concediere
 • Contestatii pentru concedieri ori abateri disciplinare
 • Consultanta pentru incheierea si executarea contractelor de munca
 • Consultanta in neplata salariilor, concedii neplatite, discriminare
 • Rezolvarea si medierea oricaror conflicte intre angajat si angajator
Cum poate ajuta un avocat de dreptul muncii angajatii

Cum poate sa ajute un avocat pentru dreptul muncii angajatorii

Cum poate sa ajute un avocat pentru dreptul muncii angajatorii

Daca te afli din pozitia de angajator si ai intampinat situatii neplacute carora nu le-ai gasit singur rezolvare, poti sa apelezi la un avocat pentru dreptul muncii care poate sa te ajute in urmatorul fel:

 • Mediere si conciliere parti implicate in conflicte de munca
 • Consultanta in gestionarea plangerilor venite din partea angajatilor
 • Consultanta si asistenta pentru redactarea contractelor de munca individuale sau colective
 • Consultanta in redactarea altor documente precum clauze de confidentialitate ori delegari si detasari sau regulamentul intern
 • Reprezentare juridica pentru sanctiuni emise de autoritatile statului Roman si in cazul litigiilor de munca
 • Asistenta juridica in tot ce tine de organizarea si modificarea structurilor sindicale sau a celor patronale
 • Servicii de consultanta 
 • Asistare si reprezentare firme in litigiile in care angajatii solicita drepturi salariale restante sau contesta decizii de sanctionare disciplinara sau de concediere.

Cele mai frecvente litigii de munca pe care le poate rezolva un avocat de dreptul muncii

Desi exista numeroase situatii in care angajatii se pot afla in conflicte cu angajatorii si pe care orice avocat pentru dreptul muncii le poate remedia, cele mai intalnite litigii de munca sunt urmatoarele:

 • Incalcarea confidentialitatii
 • Salarii sau concedii neplatite
 • Pagube produse angajatorului
 • Concedieri abuzive
 • Discriminarea si nerespectare clauzelor din contractul de munca
 • Nerespectarea acordarii zilelor libere prevazute de lege si de contractul de munca

Asadar, daca te afli in una dintre urmatoarele situatii pentru care nu exista rezolvare pe cale amiabila, ne poti contacta. Cabinetul nostru de avocati pentru dreptul muncii acorda sprijin judiciar si asistenta pentru ca drepturile angajatilor si ale angajatorilor sa fie respectate, aplicand prevederile legale.

Cele mai frecvente litigii de munca pe care le poate rezolva un avocat de dreptul muncii

Avocat conflicte de munca

Conform codului muncii, conflictele de munca sunt definite ca neintelegeri dintre salariati si angajatori in ceea ce priveste interesele profesionale, sociale, economice sau drepturile ce rezulta din desfasurarea raporturilor de serviciu.

In prima faza este recomandat ca partile sa incerce solutionarea pe cale amiabila. In cazul in care nu este posibil si nu reusesc sa ajunga la o intelegere, se poate apela si la serviciile unui avocat pentru conflicte de munca.

Consultanta dreptul muncii

Serviciul de consultanta in dreptul muncii are rolul de a lamuri anumite aspecte legale pentru partea interesata. Cei care considera ca li se incalca vreun drept prevazut in codul muncii sau in contractul de munca, pot sa apeleze la un avocat care sa le explice mai bine si corect situatia prezentata. Oferim servicii de consultanta atat pentru angajati, cat si pentru angajatori si asiguram asistare si reprezentare firme in litigiile in care angajatii solicita drepturi salariale restante sau contesta decizii de sanctionare disciplinara sau de concediere.

Avocat dreptul muncii online

Pentru ca in cazul celor mai multe situatii ai nevoie de indrumare si de consultanta intr-un timp rapid, poti sa apelezi la avocatii nostri pentru dreptul muncii, in regim online. In functie de nevoile pe care le ai, ne contactezi si stabilim care este cea mai buna modalitate prin care putem discuta.

Poti apela la noi in calitate de angajator sau de angajat pentru a beneficia de servicii de consultanta. Oferim asistare si reprezentare firme in litigiile in care angajatii solicita drepturi salariale restante sau contesta decizii de sanctionare disciplinara sau de concediere. De asemenea, ne ocupam si de litigiile in care angajatii au fost nedreptatiti.

Servicii de consultanta pentru firme

In calitate de angajat sau de angajator, daca te confrunti cu litigii legate de dreptul muncii, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa apelezi la un avocat specializat in acest domeniu pentru servicii de consultanta.

Astfel, vei vedea ce se poate face pe cale legala pentru a proteja drepturile, imaginea profesionala sau imaginea si reputatia firmei.

Situatii in care poti apela la noi pentru servicii de consultanta in calitate de angajator

Daca esti angajator si te confrunti cu o situatie conflictuala sau cu dispute cu angajatul, apeleaza pentru servicii de consultanta profesionale la un avocat specializat pe dreptul muncii. Este foarte posibil sa fie incalcate drepturile care decurg din prevederile legale sau din contractele individuale si colective de munca. 

Un avocat va analiza situatia si te va ajuta sa demarezi actiunile necesare pentru respectarea si pastrarea drepturilor tale. De asemenea, poate obliga angajatul prin intermediul instantei sa respecte drepturile impuse de contractele de munca si de legislatia muncii.

Situatii In Care Poti Apela La Noi Pentru Servicii De Consultanta In Calitate De Angajator
Asistare si reprezentare firme

Asistare si reprezentare firme

Un avocat specializat in dreptul muncii poate oferi asistare si reprezentare firme in litigiile in care angajatii solicita drepturi salariale restante sau contesta decizii de sanctionare disciplinara sau de concediere.

Ai nevoie de un profesionist cu experienta pentru a solutiona corespunzator aceste situatii, dar si pentru pastra intacta imaginea si reputatia firmei. Nu ezita sa apelezi la noi pentru servicii de consultanta si de asistare si reprezentare firme. Suntem in masura sa te ajutam cu maximum de profesionalism!

Situatii in care poti apela la noi pentru servicii de consultanta in calitate de angajator

Conflictele si litigiile cu salariatii sunt deseori un motiv de ingrijorare pentru angajatori, iar un avocat specializat in dreptul muncii este absolut necesar. Acesta se ocupa si de reprezentarea firmelor in litigiile cu angajatii care fie solicita drepturi salariale restante, fie contesta o decizie de santionare disciplinara sau o concediere. Ai  nevoie de un specialist nu numai in cazul litigiilor, ci si in situatiile situatia se poate media prin consultanta specializata si rezolvarea problemelor prin mediere pe cale amiabila.

Avem experienta in asistarea si reprezentarea angajatorilor in diverse litigii si relatii problematice cu angajatii si iti putem oferi servicii de consultanta pentru a gasi solutiile cele mai bune. Astfel, te vom ajuta sa previ litigii paguboase si pierderi financiare si, totodata, sa pastrezi imaginea firmei. Cateva dintre situatiile in care poti apela la noi in calitate de angajator:

 • In cazul incetarii unui contract de munca in perioada de proba, vom verifica riguros daca sunt indeplinite conditiile legale din Codul Muncii si contractele individuale sau colective de munca
 • Intentionezi sa concediezi un angajat ca urmare a necorespunderii profesionale si vrei sa te asiguri ca respecti procedura pentru a nu poutea fi acuzat de concediere abuziva
 • Urmeaza sa desfiintezi un loc de munca ocupat de un angajat si sa emiti o decizie de concediere si vrei sa te asiguri ca respecti legislatia muncii si regulile in vigoare pentru a nu putea fi anulata decizia
 • Intentionezi sa pui un angajat sub cercetare disciplinara si sa il concediezi si vrei sa te asigur ca urmezi procedura legala pentru a nu fi acuzat de masuri abuzive.
Situatii in care poti apela la noi pentru servicii de consultanta in calitate de angajator

Pret avocat dreptul muncii

Te-ai hotarat sa apelezi la un avocat pentru situatiile neplacute aparute in campul muncii, insa vrei sa stii si cat te costa serviciile oferite?

Pretul pentru serviciile unui avocat pentru dreptul muncii se stabileste in functie de situatia care necesita remediere. Exista cazuri in care poti avea nevoie doar de consultanta sau cazuri in care reprezentarea juridica in cazul litigiilor de munca este necesara. Contactaza-ne pentru a afla toate detaliile referitoare la onorariile avocatilor nostri.

Apeleaza la un avocat dreptul muncii pentru firme in Bucuresti!

Iti stam la dispozitie cu mai multe detalii in ceea ce priveste serviciile pentru dreptul muncii in Bucuresti. Ca si optiuni de contact ne poti apela pe numarul de telefon 0737 423 018 sau sa ne scrii pe adresa de email avocat@flueraru.ro si iti vom raspunde rapid.

Consulta un avocat in dreptul muncii pentru orice drepturi iti sunt incalcate in campul muncii! Consulta un avocat in dreptul muncii pentru orice drepturi iti sunt incalcate in campul muncii! Alege sa lucrezi cu avocati cu experienta care iti pot oferi servicii de consultanta profesionale, indiferent daca esti angajat sau angajator.

Apeleaza la un avocat pentru dreptul muncii in Bucuresti!

TRIMITE-NE UN MESAJ​

Daca ai nevoie de mai multe detalii privind serviciile noastre, ne poţi contacta folosind formularul de contact si te sunam noi.