Avocat Bucuresti

Cabinet de avocatura pentru asistenta si reprezentare juridica

Descopera mai multe despre noi si despre experienta cabinetului de avocatura

Biroul nostru de avocatura este unul dintre putinele din Romania specializate in dreptul turismului si are o vasta experienta in litigiile dintre agentiile de turism si turisti, generate de nerespectarea contractelor de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie. In portofoliul nostru regasim implicarea in sute de litigii cu cele mai mari agentii de turism din Romania.

Avem o experienta impresionanta si in domeniul dreptului societar si comercial, unde, pe de o parte, am oferit consultanta pentru infiintarea, modificarea, radierea a sute de societati comerciale si, pe de alta parte, am reprezentat cu succes clientii nostri in fata instantelor de judecata pentru recuperarea creantelor acestora sau apararea altor drepturi si interese.

Nu in ultimul rand, suntem specializati in dreptul muncii, domeniu in care ne-am ajutat clientii sa-si recupereze salariile restante de la angajatorii acestora sau am desfiintat deciziile de sanctionare dispuse abuziv si nelegal față de ei, inclusiv cele prin care s-a aplicat sanctiunea desfacerii contractului de munca.

Biroul nostru de avocatura a fost fondat de catre Flueraru Valentin, avocat specializat in Drept civil, Drept societar si comercial, Dreptul Turismului, Dreptul Muncii, Drept fiscal si Data Protection, cu experienta profesionala de peste 10 de ani in cadrul Baroului Bucuresti.

In perioada 2008 – 2012 Valentin a absolvit Facultatea de Drept iar in anul 2013 a promovat examenul de admitere in barou, pentru a profesa ca avocat. Ulterior, a absolvit Institutul National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor (2013 – 2015).

In anul 2017 a finalizat studiile de masterat in Dreptul Afacerilor, organizate de Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir din Bucuresti, iar in anul 2020 a finalizat studiile de masterat in Fiscalitate si Politici Financiare, din cadrul Facultatii Finante-Banci, Contabilitatea si Administrarea Afacerilor – Universitatea Titu Maiorescu. De asemenea, detine diploma de Manager în securitate informationala si este absolvent al cursurilor de GDPR.

In prezent este doctorand în cadrul Academiei Române – Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu”.