Avocat recuperari creante

Iti punem la dispozitie servicii juridice si consultanta pentru recuperarea debitelor de orice natura, comerciale sau civile, de business sau personale. Indiferent de situatie, la noi poti contacta un avocat recuperari creante cu experienta care te va ajuta cu informatii utile si cu servicii de recuperare a sumelor care ti se cuvin.

Cu noi iti poti recupera banii si, totodata, vei beneficia de asistenta si de suport legal profesional, de discretie si de solutionarea rapida a situatiilor neplacute.

Avocat Recuperari Creante

Cazuri in care ai nevoie de un avocat recuperari creante

Iti punem la dispozitie un avocat recuperari creante cu experienta care te va juta sa recuperezi in mod legal sumele pe care trebuie sa le primesti de la debitori. Acesta poate solutiona diverse situatii precum:

 • Refuzul unui debitor de a-si plati datoriile sau imprumuturile;
 • Refuzul la plata a unui Bilet la Ordin sau a unei file CEC;
 • Contracte care nu au fost respectate si s-au soldat cu prejudicii in defavoarea ta;
 • Facturi fiscale scadente neplatite;
 • Neplata unei sume datorate in baza unui contract de inchiriere sau de prestari servicii;
 • Neplata sumelor care ar fi trebuit sa iti revina in urma tranzactiilor de proprietate si a contractelor de vanzare – cumparare;
 • Neplata sumelor care ar trebui sa iti revina in urma unei hotarari judecatoresti, etc.

De ce sa apelezi la noi daca ai nevoie de un avocat recuperari creante

Avocatii pe care ii vei gasi la noi au experienta in recuperarea creantelor de orice natura si asigura clientilor servicii juridice de calitate. Pentru ca ne dorim colaborari avantajoase si clienti multumiti, cautam sa fim cat mai discreti si mai intelegatori in solutionarea legala a cazurilor.

Suntem receptivi la problemele clientilor si avem experienta necesara pentru a gasi cele mai bune rezolutii legale. Totodata, putem garanta o comunicare eficienta si informarea in timp real a clientilor in ceea ce priveste starea dosarului si a actiunii demarate.

Avocatul nostru de recuperari creante te va ajuta sa solutionezi rapid si pe cale legala orice intarziere sau refuz la plata si sa intri in posesia sumelor care ti se cuvin pe drept. Indiferent de tipul creantei sau de situatie, nu ezita sa ne contactezi – iti garantam discretie totala, profesionalism deplin si tarife foarte avantajoase!

Cum poate ajuta un avocat de dreptul muncii angajatii

Activitati pe care le poate presta un avocat recuperari creante

Daca ai probleme cu recuperarea sumelor care ti se cuvin pe drept, nu ezita sa apelezi la profesionisti si sa contactezi un avocat de recuperari creante cu experienta. Astfel, problema ta va fi rezolvata pe cale legala in cel mai scurt timp posibil.

Acesta se poate ocupa de:

 • Asigurare consultantei juridice;
 • Reprezentarea si asistarea atat a clientilor comerciali, cat si a persoanelor fizice in toate fazele actiunilor (preliminare, notificari, somatii, instante judecatoresti, executari silite, etc);
 • Notificarea debitorilor;
 • Demararea procedurilor de executare silita;
 • Actionarea si reprezentarea in instanta in vederea obtinerii hotararii de executare silita, etc.

Metode folosite pentru recuperarea creantelor

Indiferent daca este vorba despre creantele unei firme comerciale sau ale unei persoane fizice, procedurile civile din noul cod pentru recuperarea cat mai rapida a sumelor se pot solutiona in mai multe moduri si pe cai variate. Recuperarea creantelor de catre un avocat specializat se poate exercita amiabil, prin conciliere, prin medieri, prin tranzactionari sau prin diverse proceduri. Poate fi vorba despre procedura de cerere cu valoare redusa, despre procedura de ordonanta la plata sau despre actiunea in pretentii bazata pe dreptul comun.

Cu ajutorul un avocat de recuperari creante pe care ti-l vom pune la dispozitie, in functie de situatie si de actele pe care le detii, se va alege metoda cea mai potrivita si se vor demara actiunile necesare. Astfel, orice document care poate dovedi creanta ta, se va dovedi util. Poate fi vorba despre facturi, plati partiale, contract, confirmarea soldului, angajamentul de plata, etc.

Avocat recuperare creante comerciale

Recuperarea creantelor comerciale este critica pentru orice persoana juridica sau firma, a carei activitate poate fi conditionata de primirea acelor sume. Totodata, succesul actiunilor este direct conditionat de experienta si profesionalismul avocatului de recuperare creante.

De aceea, daca ai o firma si vrei sa recuperezi rapid anumite sume care ti se cuvin, este important sa apelezi la profesionisti. Acestia vor aborda initial problema pe cale amiabila si apoi vor demara actiunile legale necesare.

Recuperarea creantelor comerciale cu ajutorul unui avocat iti va permite sa ai grija de afacerea ta fara sa-ti faci grijni pentru facturile neplatite de clienti sau persoane juridice. De asemenea, iti faciliteaza intregirea patrimoniului prin solutionarea imprumuturilor nerestituite in termen, a contractelor neonorate,a  facturilor neachitate si a oricaror alte tipuri de creante.

Recuperare creante de pe urma facturilor neplatite

Avocat Recuperari Creante-1

Facturile neplatite pot fi cauza falimentului unei agentii comerciale, iar recuperarea sumelor datorate de pe urma acestora ar trebui sa fie o prioritate. Pentru a evita pericolul ca activitatea firmei tale sa fie blocata in urma facturilor neplatite de clienti si a-ti putea desfasura activitatea in conditii bune, ar trebui sa angajezi un avocat de recuperare creante.

Acesta te va ajuta sa gestionezi situatia in timp util, sa tii evidenta facturilor emise care au depasit data scadenta si termenul de plata si sa intervi in timp optim. Notificarea debitorilor este primul pas si se poate realiza eficient prin intermediul unui avocat specializat in recuperari creante. Ulterior, daca debitorul nu da curs notificarii, avocatul poate demara procedura necesara pentru recuperarea sumelor datorate.

Desigur, pentru a recupera in timp util facturile neincasate de la clienti, avocatul de recuperari creante pe care ti-l furnizam trebuie sa aiba acces atat la facturile neincasate, cat si la informatiile despre clienti. De aceea, noi iti garantam confidentialitatea si securitatea datelor si a documentelor furnizate.

Contacteaza-ne pentru un avocat recuperari creante!

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre serviciile oferite de un avocat de recuperari creante, ne poti gasi la numarul de telefon 0737 423 018. De asemenea, daca preferi comunicarea in scris, ne poti trimite un email la adresa avocat@flueraru.ro – iti vom sarpunde in cel mai scurt timp.

Lasa profesionistii sa se ocupe de recuperarea banilor tai si contacteaza-ne pentru a te ajuta!

TRIMITE-NE UN MESAJ​

Daca ai nevoie de mai multe detalii privind serviciile noastre, ne poţi contacta folosind formularul de contact si te sunam noi.