Avocat firme

Reprezentare juridica si consultanta pentru companii in Bucuresti

Ai nevoie de ajutor specializat pentru a indeplini conditiile legale necesare pentru compania ta? Un avocat pentru firme este capabil sa te ajute in orice situatie sau problema pe care compania ta o intampina la un moment dat, in ceea ce priveste documentele si modul lor de redactare.

Oferim servicii complexe de avocatura pentru firmele din Bucuresti si judetul Ilfov, cum ar fi: avocat pentru deschidere firma, gazduire sediu social la avocat, avocat inchidere firma, avocat schimbare nume firma, declaratie beneficiar real atestata de avocat sau avocat insolventa Bucuresti.

about

Contactează-ne pentru mai multe detalii!

De ce sa apelezi la un avocat specializat pentru firme

Atunci cand vine vorba despre deciziile pe care trebuie sa le iei pentru firma ta este posibil sa ai unele incertitudini sau nelamuriri pe care sa nu stii cum sa le rezolvi. In acelasi timp, toate acele situatii in care nu stii cum sa procedezi corect din punct de vedere legal te pot coplesi. Pentru a gasi o rezolvare a situatiilor pentru care nu gasesti un raspuns, existanta serviciilor oferite de un avocat pentru firme reprezinta oportunitatea ideala pentru afacerea ta.
Un alt motiv important pentru care sa apelezi la un avocat specializat pentru firme se refera la faptul ca timpul te poate presa de cele mai multe ori si ai nevoie de un ajutor rapid de la un profesionist pe probleme juridice. Astfel, un avocat este persoana potrivita care te poate ajuta in acest sens.
Cabinetul nostru de avocatura pentru firme din Bucuresti ofera servicii complexe pentru orice fel de modificari care pot avea loc intr-o companiei, redactand documentatia necesara in functie de fiecare situatie in care te afli. Avem experienta in executarea unor astfel de servicii, practicam preturi accesibile si oferim consiliere pe toata perioada colaborarii.

Avocat Bucuresti - servicii consultanta

Serviciile noastre se refera la tot ce inseamna acest domeniu de reprezentanta si consultanta juridica pentru firme. Poti vedea detaliat cum anume te putem ajuta, in functie de nevoile tale:

Avocat deschidere firma

Cabinetul nostru de avocati pentru deschidere firma iti poate asigura un start bun in mediul de afaceri in care doresti sa te lansezi si iti ofera serviciile juridice necesare acestui proces. Te ajutam cu tot ce inseamna realizarea documentatiei necesare, dar si cu o consultanta pentru a sti mai bine cum sa completezi documentele si ce presupune fiecare dintre acestea. Totodata putem depune pentru tine dosarul complet la Registrul Comertului.
Asadar, indiferent de calitatea juridica a firmei pe care doresti sa o infiintezi, fie ca este SRL, SRL-D, PFA, SA sau II, un avocat pentru firme vine in ajutorul tau cu realizarea acestui proces birocratic. Pentru ca suntem specializati sa realizam astfel de servicii, timpul in care compania ta va intra in forma legala va fi mult redus.

Gazduire sediu social la avocat

Sediul social este foarte important pentru orice Societate cu Raspundere Limitata denumita SRL. Aici este locul in care se va primi corespondenta pentru companie, dar si informatii importante de la institutiile statului sau autoritati, clienti, colaboratori sau furnizori. Orice firma deschisa in Romania este necesar sa aiba un sediu social.
Pentru acest lucru nu este necesar sa ai disponibil un spatiu propriu, pentru ca este permis sa apelezi la servicii de gazduire sediu social la avocat. Trebuie sa stii insa ca aceasta gazduire se poate face doar pe o perioada de 12 luni si pentru a beneficia de acest serviciu se incheie un contract intre firma ta si cea de avocatura.
Ca si avocati pentru firme te putem ajuta cu acest aspect important pentru compania ta si anume cu gazduirea sediului social.

Avocat inchidere firma

Inchiderea, lichidarea sau dizolvarea unei firme se refera la incetarea personalitatii juridice pe care o companie o are pana in acel moment. Un avocat pentru inchidere firma in Bucuresti sau Ilfov iti paote oferi toate detaliile privind acest proces si ajutorul necesar pentru ca documentatia aferenta sa fie corespunzatoare din punct de vedere juridic.

Avocat schimbare nume firma

Daca esti decis sa iti schimbi numele companiei si nu cunosti foarte bine procedura legala este posibil sa ai nevoie de ajutor specializat. Denumirea unei firme poate fi schimbata din mai multe motive printre care necesitatea unei cesiuni sau extinderea de servicii.
Indiferent de motiv, un avocat pentru schimbare denumire firma te poate ajuta in parcurgerea tuturor etapelor necesare, incepand de la constituirea dosarului cu documentele aferente, pana la depunerea acestuia si incheierea cazului prin finalizarea modificarii numelui.

Declaratie beneficiar real atestata de avocat

Orice firma trebuie sa depuna la infiintare sau anual o declaratie privind beneficiarul real, in care se specifica datele de identificare ale beneficiarilor reali, dar si modalitatile in care controlul se exercita in cadrul societatii. Conform legislatiei in vigoare, se poate depune aceasta declaratie de beneficiar real personal sau printr-un reprezentant, atestata de catre un avocat.
Daca ai nevoie de consultanta in intocmirea acestui document, dar si pentru depunerea la Registrul Comertului, poti sa apelezi la serviciul nostru de avocatura pentru firme.

Contactează-ne pentru mai multe detalii!

Avocat insolventa Bucuresti

Insolventa reprezinta pentru o firma incheierea activitatii deoarece se afla in imposibilitatea de a-si mai plati datoriile. Pentru ca situatia este una critica, de cele mai multe ori reprezentatii companiei sunt supusi la o analiza a situatiei financiare mai amanuntita si au nevoie de ajutor specializat in acest sens.
Iti stam la dispozitie cu serviciile noastre de avocat pentru insolventa in Bucuresti, dar si pentru faliment ori lichidare. Te ajutam cu demararea procedurilor legale, dar te si putem reprezenta juridic in acest proces. In acelasi timp iti putem oferi solutiile cele mai bune pentru a acoperi datoriile, dar si in procesul de vanzare a bunurilor din cadrul executarilor silite.

Cu ce alte servicii te poate ajuta un avocat pentru firme

Pe langa toate aceste servicii mentionate mai sus, un avocat pentru firme are cunostinte si este in masura sa te ajute si in cazul urmatoarelor operatiuni la nivelul companiei tale: modificari obiect de activitate, majorare sau micsorare capital social, infiintare punct de lucru sau alte operatiuni ce necesita inregistrare la Registru Comertului.
Compania noastra de avocat pentru firme te poate ajuta cu toate aceste situatii cu care orice firma se poate confrunta la un moment dat. Este necesar sa cunosti legislatia in vigoare si sa stii care sunt documentele si procedurile care trebuie realizate.

Onorarii avocat firma

In functie de fiecare serviciu in parte avem stabilite si onorariile. Acestea pot incepe de la 200 ron si cresc in functie de specificul serviciului si de complexitatea cazului care necesita rezolvare. Pentru mai multe detalii privind onorariile noastre, ne poti contacta telefonic ori sa ne scrii pe email.

Apeleaza la un avocat pentru firma ta din Bucuresti sau judetul Ilfov!

Daca ai nevoie sa colaborezi cu un avocat specializat in oferirea de servicii pentru firme, ne poti contacta la numarul de telefon 0737 423 018 sau sa ne scrii pe adresa de email avocat@flueraru.ro. Ca si avocati profesionisti intelegem toate nevoile clientilor nostri. Oferim profesionalism, incredere si raspundem la solicitari intr-un timp favorabil!