Avocat Specializat Daune Accidente

Indiferent daca este vorba despre prejudicii materiale, vatamari corporale sau decese, un avocat specializat in daune accidente te va ajuta sa obtii despagubirile cuvenite.

Oferim consultanta, asistenta si reprezentare in instanta atat in cazul accidentelor rutiere, cat si a celor de munca. De asemenea, iti putem analiza dosarul de asigurare RCA si te ajutam sa recuperezi banii mai repede, indiferent daca este vorba despre un autoturism sau o locuinta.

De Ce Sa Apelezi La Noi Daca Ai Nevoie De Un Avocat Daune Accidente-2

Cazuri In Care Ai Nevoie De Un Avocat Accidente

Cu ajutorul unui avocat specializat in daune accidente poti obtine mai repede despagubirile la care ai dreptul in diverse situatii. Vezi in ce cazuri ai nevoie de un avocat accidente cu experienta pentru a obtine despagubirile cuvenite si a recupera prejudiciile:

  • Ai fost implicat intr-un accident rutier cu prejudicii materiale, vatamari corporale sau decesul unei persoane;
  • In situatiile care implica un accident la locul de munca, cu sau fara deces;
  • Ai o asigurare (auto, locuinte sau persoane), ai trecut printr-un accident si intampini dificultati din partea asiguratorului in procesul de despagubire.

De Ce Sa Apelezi La Noi Daca Ai Nevoie De Un Avocat Daune Accidente

In cazul unui accident rutier sau de munca soldat cu daune materiale sau morale, vatamari corporale sau decese poti apela la noi pentru a beneficia de suportul unui avocat specializat in daune accidente. De asemenea, te putem ajuta cu obtinerea despagubirilor maxime cuvenite de la asiguratori. 

Ce ne recomanda ca fiind alegerea potrivita:

  • Ne ocupam de mai multi ani de solutionarea litigiilor aparute in cazul obtinerii despagubirilor cuvenite in cazul accidentelor rutiere sau de munca;
  • Analizam gratuit dosarele de asigurare, asiguram consultanta, asistenta si reprezentare de specialitate in instanta;
  • Ne respectam clientii si ii tinem constant la curent cu stadiul dosarelor;
  • Avocatii nostri specializati in accidente au experienta necesara pentru a obtine cele mai mari despagubiri posibile si cat ai repede posibil;
  • Te vom ajuta sa beneficiezi de despagubiri corecte, in concordanta cu prejudiciile materiale sau morale;
  • Practicam preturi oneste si percepem onorariul doar dupa finalizarea dosarelor;
  • Te vom reprezenta in toate discutiile si negocierile cu asiguratorul si vom vorbi in numele tau.
Cum Poate Ajuta Un Avocat De Dreptul Muncii Angajatii

Avocat accidente

Stim cat de dificil poate fi pentru o persoana implicata intr-un accident (rutier sau de munca) soldat cu prejudicii materiale, vatamari corporale sau deces sa demareze actiunile necesare pentru a fi despagubit. Trauma, stresul si indisponibilitatea asiguratorului, a angajatorului sau a soferului vinovat pot ingreuna considerabil situatia.

De aceea, Biroul de Avocatura Valentin Flueraru isi propune sa ajute persoanele aflate in aceasta situatie, preluand negocierile cu asiguratorul, angajatorul sau soferul vinovat intr-un accident rutier. Iti vom pune la dispozitie un avocat accidente cu experienta care va vorbi in numele tau si te va ajuta sa obtii in cel mai scurt timp maximum de ceea ce ti se cuvine. Avem mai multe cazuri rezolvate si scopul nostru este sa solutionam toate dosarele in cele mai bune conditii.

Avocat accidente rutiere

Indiferent de natura prejudiciilor, daca vei alege sa apelezi la un avocat accidente rutiere cazul tau va fi rezolvat mai repede si vei beneficia de despagubiri maxime. Avem o vasta experienta in rezolvarea cazurilor si ajutam clientii sa treaca mai usor peste momentele neplacute.

Daca ai fost implicat intr-un accident rutier soldat cu daune materiale, morale sau decesul unei persoane apropiate, ai dreptul la despagubiri de la firma de asigurare sau de la soferul vinovat. Te vom ajuta sa obtii despagubirile corecte si sa fii compensat asa cum se cuvine pentru pierderile materiale si suferinta produsa. Nu ezita sa ne contactezi – vom analiza dosarul gratuit si iti oferim consultanta de specialitate profesionala.

Avocat accidente de munca

Daca esti angajat si ai suferit la locul de munca un prejudiciu din vina angajatorului sau esti ruda apropiata a unei persoane decedate intr-un accident de munca, ai dreptul la despagubiri. Valorificarea acestor drepturi, insa, este posibila doar in cazul in care angajatorul nu a respectat normele de protectie a muncii. Pentru a evidentia neregulile, a te proteja cat mai bine si a obtine maximum de despagubiri cuvenite, este absolut necesar sa apelezi la un avocat specializat in acest domeniu.

Iti putem pune la dispozitie un avocat accidente de munca cu experienta care sa te reprezinte si sa te ajute in toate etapele procesului. Astfel, noi vom urmari derularea cercetarilor facute de ITM, vom formula pretentiile civile impotriva angajatorului vinovat de producerea accidentului si vom formula contestatiile necesare, iar tu vei obtine in cel mai scurt timp compensatiile cuvenite.

Avocat asigurari RCA auto si de locuinte

In calitate de persoana fizica sau juridica, daca ai un contract de asigurare RCA auto sau de locuinta, ai fost victima unui accident si asiguratorul refuza sa plateasca indemnizatia sau despagubirea, te putem ajuta. In limita sumei asigurate, asiguratorul iti datoreaza despagubirea reparatiilor necesare sau a bunurilor distruse sau furate ca urmare a unui accident.

Apeleaza la noi pentru un avocat asigurari RCA care sa te reprezinte si sa te reprezinte pentru a obtine in cel mai scurt timp beneficiile maxime cuvenite. Acesta va analiza asigurarea ta si te va ajuta sa obligi asiguratorul sa iti plateasca drepturile si chiar si penalitatile, dobanzile si cheltuielile de judecata. Indiferent daca este vorba despre un accident rutier, un incendiu, o inundatie sau un furt, asigurarea facultativa RCA trebuie sa acopere daunele.

Contacteaza-ne pentru un avocat accidente - te vom ajuta cu maximum de profesionalism!

Indiferent de natura accidentului prin care ai trecut, pentru a obtine despagubirile care ti se cuvin, nu ezita sa apelezi la noi. Iti vom furniza un avocat accidente cu experienta care se va ocupa de dosarul tau si te va reprezenta atat in discutiile cu asiguratorul, cat si in instanta.

Tot ce ai de facut este sa ne suni la numarul de telefon 0737 423 018 sau, daca vrei sa comunicam pe email, sa ne scrii la adresa de email avocat@flueraru.ro  – iti vom raspunde in cel mai scurt timp!

Pentru a obtine cat mai repede despagubirile maxime care ti se cuvin, alege sa apelezi la profesionisti cu experienta. Un avocat specializat in daune accidente te va ajuta sa scapi de alergatura si de multe momente neplacute si, totodata, va solutiona dosarul in favoarea ta.  

Contacteaza-ne pentru un avocat accidente - te vom ajuta cu maximum de profesionalism!-2